Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële website bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hallo daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnend acteur in de avonduren. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, XYZ heeft meer dan 2000 mensen in dienst en doen allemaal fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je website. Veel plezier!

 

Where can I have lunch or dinner?

Auberginn is located in a quiet street in the center of Tessenderlo. You can choose from one of the many restaurants at walking distance (100 meters). You will certainly find the restaurants that suits your taste or simply ask around for tips.

Can the breakfast be tuned to my needs?

Certainly! Please indicate your specific needs or food allergies when booking. Fabienne & Eric will provide a custom offer.

Where can I park?

You can park either directly at the B&B or at a free parking area 50 meters down the road.